23948sdkhjf

Efter møbelkæde-lukning: Selskabet er gået konkurs

Midt i oktober sendte kædeselskabet bag Garant Møbel en e-mail ud til alle 16 medlemsbutikker og skrev, at kæden ville ophøre med at eksistere.

Nu er kædeselskabet gået konkurs, skriver Statstidende.

I den rundsendte e-mail fortalte kædedirektør Søren Knudsen til medlemsbutikerne, at det var kædens tyske ejer, Garant Gruppe. som ikke længere ville fortsætte.

Konkursen omfatter ikke de 16 selvstændige møbelbutikker, spredt ud over Danmarkskortet, som berøres af kædeselskabets konkurs.

Kædeselskabets ophør betyder, at de 16 butikker mister de fælles indkøb og den fælles markedsføring, som kædeselskabet stod for.

Den sidste kædedirektør, Søren Knudsen, ønsker ikke at kommentere kædens slutforløb over for Wood Supply, men henviser til bestyrelsesformanden, som Wood Supply ikke har haft held til at kunne træffe.

Det er heller ikke lykkedes for Wood Supply at få en kommentar fra konkurssagens kurator, Michael E. Hansen fra Penta Advokater.

Garant Møbel skal ikke forveksles med butikskæden Garant med cirka 50 butikker i Danmark, der er kendt for gulve og gardiner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094